Ce a spus Jennifer Lopez când a aflat că Marc Anthony se căsătorește cu un model de 26 de ani

Cântăreaţa Jennifer Lopez nu s-a putut abține să nu comenteze anunțul făcut de fostul ei soț, Marc Anthony, care a declarat că se va căsători cu modelul Shannon De Lima, în vârstă de 26 de ani.

Divorţul dintre cântăreţii Jennifer Lopez şi Marc Anthony, care s-au despărţit în urmă cu aproape trei ani, a fost finalizat în luna iunie a acestui an. După despărţirea de Jennifer Lopez, Marc Anthony, în vârstă de 46 de ani, a început o relaţie cu modelul Shannon de Lima, în vârstă de 26 de ani. Miercuri, cei doi au anunţat că s-au logodit şi plănuiesc să se căsătorească în noiembrie, în Republica Dominicană.

Jennifer Lopez a avut și ea un iubit mult mai tânăr, dar relația lor s-a încheiat după ce a aflat că acesta a înșelat-o. Cântăreața pare să sufere foarte tare de singurătate, pentru că în momentul în care fostul ei soț a făcut anunțul căsătoriei, JLo a declarat:

"Nu am nicio relaţie în prezent, situaţia aceasta nu va rămâne aşa pentru totdeauna. Cineva special va veni în viaţa mea", a spus cântăreaţa.

Înainte de relaţia cu Shannon de Lima, Marc Anthony a fost căsătorit vreme de şapte ani cu cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, de care s-a despărţit în iulie 2011.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel