Ce a spus Dîncu după ce Dragnea a închis telefonul la Realitatea TV

Liviu Dragnea a spus, la Realitatea TV, că Vasile Dîncu trebuie să fie coordonatorul proiectului de sărbătorire a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

După ce a Liviu Dragnea a închis telefonul, Vasile Dîncu a făcut o mărturisire.

"Mi-ați făcut o surpriză interesantă. Vreau să spun două lucruri. Așa cum el a dezvăluit multe dintre discuțiile și proiectele noastre, și eu aș putea să spun ceva. Este singurul politician - dintre cei cu care am lucrat - care a gândit și a putut să conceapă, la un moment dat, un proiect pentru România, un proiect transpartinic. Nu a primit un răspuns pe măsură din partea celorlalte forțe politice. El a fost tot timpul dispus să facă un proiect cu toate partidele. Cu nimeni nu am reușit să vorbesc acest lucru. Aveam aceeași viziune în ceea ce privește socialul și România", a spus Vasile Dîncu la Realitatea TV în emisiunea lui Octavian Hoandră.

"Liviu Dragnea este singurul politician care a venit din București și care a fost o voce pentru Transilvania. A spus că s-a procedat greșit cu Transilvania. Acum este cel care cunoaște cel mai bine problema Transilvaniei. Este cel care va promova interesele acestei zone", a mai zis Vasile Dîncu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel