Ce a primit Radu Mazăre de ziua lui. Răducu Mazăre: El a cerut asta. Era puţin supărat

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Radu Mazăre a fost vizitat de familie de ziua lui, la Penitenciarul Rahova. 

Radu Mazăre a primit, de ziua lui, două cărți, între care una despre yoga pe care chiar el a cerut-o, a spus familia sa la ieșire din Penitenciarul Rahova, unde s-a prezentat, vineri, pentru a sărbători aniversarea fostului edil, care împlinește 51 de ani. Prăjiturile nu au fost permise.

„I-a adus Răducu o carte cadou, de yoga. El a cerut o carte de yoga. O cunoștință i-a mai trimis o carte. Nici nu se poate aduce altceva. Singurele cadouri au fost două cărți. Așa cum am intuit, prăjiturile au rămas aici. (prăjiturile sunt pe lista alimentelor interziste, n.r.) (...) Nu am stat într-o incăpere specială, ci am stat unde stau toți deținuții care sunt vizitați și au dreptul să primească vizită fără geam între ei și vizitatori. (...) În acel loc va fi și cununia. Ceea ce e ok”, a declarat Mihai Mazăre.

La rândul său, fiul fostului edil, Răducu, a spus că tatăl său s-a bucurat să-și vadă familia: „Tata era puțin supărat. S-a bucurat să ne vadă pe toți. I-am adus cadou o carte de yoga”. Și viitoarea soție a lui Radu Mazăre, Roxana, spune că au fost momente frumoase: „A fost foarte bine, a fost un sentiment foarte plăcut. Nu i-am adus nimic pentru că nu avem posibilitatea să-i facem cadouri”.

Mama lui Mazăre, cu lacrimi în ochi, a spus că i-a urat sănătate și să treacă cu bine prin toate încercările

„Mi s-a părut trist. I-au făcut niște noi dosare în care chiar nu înțelege de ce apare în dosare alea și ce anume i se imputa. Sunt niște lucruri în mod obligatoriu (trebuia, n.r) să le facă, să le semneze și nu el le-a hotărât, nu este el cel care le-a inițiat, au fost aprobate într-un consiliu. Ultimii ani au fost niște ani zbuciumați pentru mine și ai lui și ai întregii familii. Radu era obosit după drum după cum știți a fost plecat la Constanța a venit azi-noapte era obosit, era trist a plecat puțin mai vesel după ce am fost toți aici”, a spus mama fostului primar al Constanței.

Radu Mazăre, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre. Mazăre își ispășește pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel