Ce a pățit liderul ALDE după episodul "Manifestație nazistă, niște cretini!"

Vicepreședintele ALDE, Cătălin Beciu, politicianul care și-a pus protestatarii în cap după ce le-a scris un mesaj pe Facebook, a făcut un anunț important.

Cătălin Beciu a spus că a trecut pe persoană fizică pentru că se pare că funcțiile îi impun o autocenzură pe care nu știe să o gestioneze.

"Veşti bune pentru un trust de presă: am trecut "pe persoană fizică", deocamdată. De ce? Păi, se pare că funcțiile îmi impun o autocenzură pe care nu ştiu să o gestionez.

Aici, în spațiu virtual, vreau să spun ce gândesc. Liber, aşa cum au făcut-o şi cei care m-au înjurat. Le-am răspuns? Nu. (...)

Cred sincer că mi-a scăpat accelerația. Scârbă, nazişti... A fost mult, întradevăr. Multă lume îmi spune ca sunt astringent, atunci când scriu. Aşa o fi. Totuşi, stimulii au rolul lor. Si da, mă înfurii uşor.

Nu pot sa văd cum urlă niste oameni "puşcărie!!!", de dimineața până seara, referindu-se şi la mine. Nici când sustin că aştia din partide trebuie să fie arestați la grămadă, că fură cu toții. Eu, de pildă, nu fur. Pe bune, cred că ce au făcut ei e mult mai grav decât ce am scris eu, pe o păginuță, stând în casă, reacționând la ceea ce scandau nişte domni şi doamne, la un marş neautorizat, pe o stradă ocupată", a scris Cătălin Beciu pe Facebook.

[citeste si]

"M-a uluit susținerea pe care am primit-o, în mediul ăsta virtual, atât de blamat. Mă gândeam că lumea e mai rece. Nu e. Mulțumesc. Fireşte, m-a uluit şi cât m-au înjurat ăia de mi-au trimis 808 cereri de prietenie. Mă rog... Ùna peste alta, pe bune, limbajul meu a fost nepotrivit. Şi catalogatea eronată. Nazismul e altceva.

Dar, aşa cum ei strigau că suntem hoți, cu toții, deşi nu este adevărat, sau "D-N-A, să vină să vă ia!...", sau " la puşcărie!", sigur că spontan, sigur că nevinovat, aşa şi nouă, celor care suntem de acord cu amnistia, ne mai pot ceda nervii", a mai zis politicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel