Ce-a făcut Angela Merkel ca să nu mai tremure la ceremonia de primire a prim-ministrului danez

Angela Merkel
Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel a stat jos în timpul ceremoniei de primire a prim-ministrului danez Mette Frederiksen, o încălcare a protocolului, la o zi după ce a tremurat incontrolabil în timpul unei întâlniri cu premierul finlandez Antti Rinne, pentru a treia oară în ultima lună, conform Reuters.

Conform protocolului, cancelarul și prim-ministrul ar fi trebuit să stea în picioare în timpul paradei militare organizate pentru întâmpinarea invitatului oficial la Berlin. Prim-ministrul danez Mette Frederiksen a stat alături de Angela Merkel pe tot parcursul ceremoniei. Ulterior, cele două au intrat în clădirea cancelariei germane.

Angela Merkel a fost surprinsă tremurând incontrolabil, pentru a treia oară în ultimele săptămâni, miercuri, în timpul ceremoniei de întâmpinare a prim-ministrului finlandez la Berlin. Un purtător de cuvânt al Guvernului german a transmis în urma incidentului de miercuri că Angela Merkel se simte bine și că întâlnirea oficială cu Rinne va continua conform programului, transmite Mediafax.

Cancelarul german a fost văzut tremurând prima dată în timpul unei întâlniri oficiale cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, care a avut loc la Berlin. În urma acestui episod, Merkel a transmis că și-a revenit, fiind doar un caz de deshidratare. Situația s-a repetat după opt zile, când Angela Merkel a tremurat incontrolabil în timpul unei ceremonii oficiale desfășurate în Berlin. În urma incidentului de miercuri, Angela Merkel, care va împlini curând 65 de ani, a transmis că se simte "foarte bine" și că „nu există motive de îngrijorare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel