Ce a declarat Florin Popescu la ieșirea de la DNA

Deputatul PMP, Florin Popescu, a declarat, miercuri, la ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție, că nu are nimic de ascuns și că învinuirile care i se aduc sunt "lucruri care s-au stabilit după ani de zile".

"Nu am nimic de ascuns. Sunt la dispoziția justiției și am încredere. (...) Sunt lucruri care s-au stabilit după ani de zile", a transmis Florin Popescu, potrivit Agerpres.

Deputatul a mulțumit procurorilor DNA, pentru că au fost "foarte corecți".

"Mi-au spus toate articolele din lege pe care le-am încălcat. Mi-au pus dosarul la dispoziție (...). Mi-au adus la cunoștință învinuirile despre faptul că am avut o legătură acum doi ani de zile, în 2012, cu o firmă de pe raza județului Dâmbovița și că aș fi solicitat, în prima funcție pe care am adus-o, anumite produse agricole pe care să le folosesc în campania electorală", a explicat deputatul.

Florin Popescu a precizat că a cerut un termen de câteva zile pentru a studia dosarul împreună cu avocatul și că ulterior va reveni la DNA pentru a-și expune punctul de vedere.

Vezi aici detalii despre dosarul în care este implicat deputatul PMP, Florin Popescu: DNA cere arestarea deputatului PMP, Florin Popescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel