Ce a aflat Mihai Fifor după dezbateri: Aceasta e partea bună

Mihai Fifor
Mihai Fifor

"Am avut până la urmă două dezbateri: una reală, cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu Iohannis", apreciază Mihai Fifor, secretarul general al PSD.

"Una în care Viorica Dancila nu a evitat pe nimeni și a răspuns la toate întrebările și o scenetă proastă, regizată, controlată, cenzurată, ca să iasă bine pentru Iubitul Conducător. Una cu o presă normală care și-a făcut datoria și alta cu jurnaliști 'instruiți' de Cotroceni în prealabil. Partea bună e că am aflat cum ar arăta România dacă ar fi condusă de fiecare dintre cei doi candidați.

Putem avea o Românie condusă de un președinte viu, autentic, cu calitățile și defectele sale reale, care nu evită pe nimeni și care își dorește o națiune unită, o tara pentru toti romanii sau o Românie condusă de o poză, de un robot, de un președinte fake, care vrea o națiune dezbinată, o ţară golită de cei incomozi, în care totul e controlat și cenzurat.

Putem avea o democrație cu o presă liberă și eficientă sau ne putem întoarce la alte timpuri când presa era doar o unealtă a regimului de la putere. Voi în ce țară doriți să trăiți? Într-o Românie libera si democratică sau într-o țară a fricii, intoarsă în negura zilelor de dinainte de 1989?", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel