CCR, legea pensiilor. Marius Budăi, primele declarații

Marius Budăi
Marius Budăi

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a dat primele declarații, într-o intervenție telefonică pentru România TV, despre legea pensiilor contestată de PNL și USR la CCR. 

Întrebat de moderatoarea România TV ce se întâmplă cu legea contestată la Curtea Constituțională, Mariua Budăi a răspuns: "Din păcate, pentru noi și pentru pensionari, mai ales, asistăm la un demers politic care se îndreaptă împotriva pensionarilor. Sigur, este un demers legal al opoziției, dar este un demers politic îndreptat împotriva pensionarilor, pentru că ceea ce reclamă colegii noștri din PNL, am explicat foarte clar, eu și doamna Olguța Vasilescu, în Comisia de specialitate, atunci când am avut ocazia. Însă, din păcate pentru noi, pentru pensionari, mai ales, repet, se vede că PNL-ul, opoziția în general, nu iese din logica tăierilor de pensii și salarii. Practic acum se opun aplicării acestei legi care are un impact major, dar un impact calculat, susținut de noi, exact pentru a duce o rază de soare în viața pensionarilor".

Creșterea pensiilor își va urma cursul


"Creșterea pensiilor își va urma cursul, până când Curtea Constituțională se va pronunța și va da o decizie. Însă acest lucru nu face decât să ne întârzie puțin. Vom avea mai mult de muncă într-un timp mai scurt, dar vom duce la îndeplinire ceea ce am promis pentru pensionari", a mai spus Ministrul Muncii. 

VEZI ȘI Revocare Lazăr. Tudorel Toader, ANUNȚUL mult așteptat

CITEȘTE ȘI Iohannis, decizie de ultimă oră la Cotroceni. 10 legi promulgate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel