EXCLUSIV  CCR, decizie revocare Kovesi. Ciutacu, scenariu fulminant: Asta vrea Iohannis

Jurnalistul Victor Ciutacu lansează un scenariu fulminant despre revocarea Laurei Codruța Kovesi de la vârful DNA, în contextul deciziei CCR. 

Victor Ciutacu a lansat un scenariu fulminant despre următorul pas al președintelui Iohannis după decizia CCR, care s-a dovedit că-i dă dreptate ministrului Justiției, Tudorel Toader. 

”Dacă CCR dă în clar că ministrul Justiției o pune, ministru Justiției o dă jos. Iese Tudorel Toader victorios și mai scrie încă o dată, dar la lege, aia mare, zice că președintele în exercițiu... și el nu semnează, ce faci? Să-l suspende? Nu e ce vrea el? Mi-e că decizia va fi una solomică `și tu ai dreptate, și tu ai dreptate` și nu poți s-o pui în aplicare, au un talent s-o facă așa” a spus Victor Ciutacu pentru DCNews înainte de decizia CCR. 

BREAKING NEWS  Kovesi revocare - CCR, verdict pentru conducerea DNA: A admis cererea

Dacă președintele Klaus Iohannis ar fi suspendat, înainte de anul electoral decisiv, ar fi o adevărată campanie pentru alegerile prezidențiale, după cum au mai spus analiștii politici. 

Președintele Klaus Iohannis a afirmat astăzi că, indiferent de decizia CCR, va aștepta motivarea, o va citi și va lua o decizie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel