CCR, decizie. Ciolacu: Cine se crede Ludovic Orban? Ludovic al XIV-lea, Ceauşescu?

Ludovic Orban  foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a criticat reacţia premierului Ludovic Orban cu privire la decizia CCR referitoare la transportul de persoane.

"A luat în unanimitate decizia CCR. Cum îţi permiţi tu, chiar dacă eşti prim-ministru să comentezi o decizie a CCR, despre ce stat de drept vorbim? Tot ce ne-au vândut în ultimii trei ani jumătate este fals şi a fost o minciună. Cine se crede Ludovic Orban? Ludovic al XIV-lea care spune 'statul sunt eu'? Cine este el? (...) Cum poţi să fii atât de meschin? (...) Cum poţi în România în 2020 să-ţi doreşti să dispară Opoziţia? Despre ce democraţie vorbim? Cine este? Ceauşescu? Nu vedeţi că i s-a urcat la cap, nu mai e coerent. CCR a hotărât astăzi că (...) este neconstituţional ce ai făcut, omule, opreşte-te!", a spus Marcel Ciolacu, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Sesizarea PSD, admisă de CCR

Premierul Ludovic Orban a declarat, astăzi, că nu este de acord cu decizia Curţii Constituţionale, care a admis sesizarea PSD asupra proiectului în domeniul transportului de persoane, pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea, scrie Agerpres.

Curtea Constituţională a României a admis, miercuri, sesizarea PSD asupra proiectului pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane, pentru care Guvernul şi-a angajat răspunderea. De asemenea, CCR a admis şi sesizarea PSD asupra proiectului referitor la Institutul Naţional al Magistraturii, pentru care Guvernul Orban şi-a asumat, de asemenea, răspunderea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel