Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea: Aspect pe care să nu-l uite nimeni

Dosar - imagine ilustrativă
Dosar - imagine ilustrativă

Avocatului lui Liviu Dragnea, Livia Teodosiu, atrage atenția asupra opiniei separate din dosarul lui Liviu Dragnea, fost lider PSD, ajuns în spatele gratiilor, la Penitenciarul Rahova. 

Avocata lui Liviu Dragnea a precizat, la România TV, că vor aștepta motivarea CCR înainte de a lua o decizie și de a vedea dacă fostul lider al PSD se poate bucura de efectele deciziei CCR de astăzi. 

Flavia Teodosiu atrage atenția asupra opiniei separate făcute de un judecător la condamnarea lui Liviu Dragnea. 

”Un aspect pe care aș vrea să nu-l uite nimeni este că-n acest dosar a existat o opinie separată care s-a bazat exact pe acest temei. Trebuie să reținem această opinie separată.” a spus Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, la România TV. 

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive la DGASPC. A rezultat această condamnare, în urma comasării cu sentința din dosarul ”Referendumului”, de 2 ani cu suspendare. Fostul lider al PSD a fost condamnat de un Complet de 5 de la ÎCCJ. Unul din cei cinci judecători a făcut opinie separată, considerând că procesul trebuie rejudecat, așa cum a cerut apărarea lui Liviu Dragnea. Judecătoarea a invocat nelegalitatea completului de 3 judecători de la ÎCCJ, care a dat decizia în prima instanță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel