CCR buget. Ionel Arsene, lider PSD, replică dură pentru Iohannis

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a reacționat ferm după ce CCR a respins sesizarea lui Klaus Iohannis privind bugetul.

”Jocul politic antiromânesc al lui Klaus Iohannis a suferit o înfrângere importantă. Curtea Constituțională a respins sesizarea acestuia privind bugetul!

Aflat în plină campanie electorală, disperat să obțină încă un mandat, Iohannis a atacat la CCR Legea bugetului, blocând-o și blocând, astfel, România. Niciunul din președinții pe care i-a avut țara noastră din 1990 până azi nu a atacat vreodată la CCR bugetul țării.

Motive false

În sesizarea trimisă către CCR, președintele încă în funcție, a înșirat o serie de motive false. Dar chiar dacă Iohannis se face că nu vede, anul acesta educația, sănătatea, investițiile și comunitățile locale au cele mai mari bugete din istorie.

Ce a câștigat acest personaj? Nimic. A reușit să blocheze pentru câteva săptămâni un buget prin care salariile profesorilor cresc cu 25%, crește punctul de pensie, cresc alocațiile copiilor. A blocat sumele alocate comunităților locale și a împiedicat investițiile și accesarea fondurilor europene.

CCR a respins azi acțiunea acestui președinte-păun, arogant și plin de dispreț la adresa celor pe care ar trebui să îi slujească.

România are buget!”, a fost mesajul lui Ionel Arsene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel