Cazul Zegrean. Răspuns pentru Bogdan Chirieac după legea propusă

Augustin Zegrean/ Foto Agerpres
Augustin Zegrean/ Foto Agerpres

Un cititor DC News i-a scris lui Bogdan Chirieac după ce analistul politic a propus o lege specială pentru judecătorii CCR în contextul în care fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, și-a manifestat intenția de a candida la alegerile parlamentare pentru o funcție de senator din partea PNL.

"Cred că ar trebui dată o lege prin care dacă ai fost judecător în CCR nu mai poți ocupa alte funcții în stat. Dl Augustin Zegrean este strâns legat de episodul din 29 iulie 2012, când 8,4 milioane de români au votat, iar voturile lor au fost aruncate la toaletă și s-a tras apa peste ele", a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Ulterior, un cititor DC News i-a scris:

"O lege care să restrângă drepturi şi libertăţi individuale sau de grup nu cred că este binevenită. Nici eu nu vreau să-l mai văd pe Zegrean pentru măgăria din 2012. Dar, dacă azi impunem interdicţii sau restricţii pentru foştii judecători ai Curţii Constituţionale, mâine, cineva se gândeşte să impună astfel de măsuri pentru alte categorii socio-profesionale şi în timp lucrurile pot scăpa de sub control. Soluţia nu este interdicţia prin lege. În cazul lui Zegrean soluţia este o campanie viguroasă împotriva lui şi a celor care-l pun pe lista de candidaţi. Expertiza lui în drept constituţional nu există", a transmis un cititor pe adresa redacției DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel