Monica Pop, scenariu crunt după tragedia din Timișoara. Bogdan Chirieac: Se poate să fi fost o mână criminală

Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

Bogdan Chirieac s-a arătat indignat de tragedia petrecută zilele acestea la Timișoara în urma căreia trei persoane și-au pierdut viața. Analistul politic a susținut, alături de medicul Monica Pop, că nu ar trebui exclusă varianta unei ”mâini criminale”.

Bogdan Chirieac s-a aflat în direct la România TV unde a discutat, alături de Victor Ciutacu, despre tragedia de la Timișoara în care trei persoane și-au pierdut viața, iar alte 20 au fost internate după o deratizare într-un bloc de locuințe. 

Întrebat de Ciutacu dacă mai avem stat și instituții în această țară, analistul politic a răspuns: 

”Aveți un stat profund represiv și o să îl revedeți începând de lunea viitoare. Credeți că în vremea comunistă statul ăla criminal era represiv cu toată lumea? Dar întrebarea mea este următoarea: vreți să tratăm cazul acesta, și nu e vorba despre dumneavoastră, ci despre toată lumea, în aceeași manieră aberantă în care alte cazuri au fost tratate. Ideea este... tratăm de maniera colectivului, corupția ucide, ciuma roșie, jos cutare, jos PSD-ul, cum am tratat inclusiv cazul de la Caracal, îl tratăm în același mod? Putem să facem și vis-a-vis de PNL și de PSD. Că deja s-a conturat că prefectul e din PSD. Primarul nu are nicio vină categoric că e de la PNL și dacă e de la PNL nu are cum să aibă vreo vină. Sau vreți să tratăm problema structural încât să vedem ce anume este atât de rău și merge atât de prost în România încât se pot întâmpla astfel de aberații. Eu mărturisesc că nu am putut o zi întreagă să mai citesc știri după ce am văzut cazul ursulețului de la Harghita. 18 ore să se învârtă tot statul în jurul lui... Chestiunea facilă este să acuzăm politic lucrurile, să le politizăm la extrem și eu cred că deja vom face lucrul acesta, spunând că PSD este de vină”, a susținut Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Varianta unei mâini criminale

Medicul Monica Pop a intervenit în emisiunea lui Victor Ciutacu și a precizat că nu ar trebui să fie exclusă nici varianta unei mâini criminale în acest caz. 

”Cei trei care au decedat au murit în locuri diferite. Cred că medicii nu au făcut nicio legătură în situația asta. Nu cred că au făcut legătura la început că cei trei au murit din același motiv. Mă gândeam acum dacă nu o fi și o mână criminală. Pentru că e posibil. Orice e posibil. Toată lumea face deratizare și nu s-a întâmplat niciodată până acum așa ceva”, a menționat Monica Pop. 

Afirmația a fost susținută și de Bogdan Chirieac. 

”Apropo de ce spune doamna profesor, se poate foarte bine să fi fost o mână criminală, pentru că de obicei se mai pune apă în chestiile astea”, a mai precizat analistul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel