EXCLUSIV  Cazul Greenfield, cale acces. Informație în PREMIERĂ: Ce decizie s-a luat

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a dat o informație în premieră la interviurile DC News Live vizavi de Ansamblul Greenfield din Băneasa.

Edilul a explicat că s-a găsit o soluție privind calea de acces. În contextul în care ONG-urile se plângeau că dacă se va face șosea, cu două benzi pe sens, cu piste de biciclete, cu trotuar, va fi o suprafață foarte mare de pădure afectată, Daniel Tudorache a anunțat ce măsura s-a luat.

"O echipă de la Primăria Sector 1 s-a întâlnit cu Prefectul Capitalei și cu Prefectul de Ilfov pentru că trebuie să facă un transfer de terenuri de la Ilfov către București pentru a putea să rezolvăm acea cale de acces. Vă spun un lucru în premieră. Cei de la ONG-uri ziceau că dacă facem acea șosea prin pădure, cu două benzi pe sens, cu piste de biciclete, cu trotuar, va fi o suprafață foarte mare de pădure afectată. Nu! S-a luat următoarea decizie: să fie doar o bandă pe sens, de trei metri, cu un trotuar de un metru și jumătate. (...) În final vor fi patru căi de acces", a zis Daniel Tudorache.

[citeste si]

"Căutând și căutând soluții, am descoperit că o jumătate din drum, o cale de acees în Greelfield aparține de Voluntari. Automat, Voluntari trebuie să cedeze Primăriei Capitalei acea bucată de teren", a mai zis Daniel Tudorache la interviurile DC News Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel