Cazul Caracal. Valiză cu rămăşite umane găsită într-un lac din apropiere

O nouă descoperire şocantă a fost făcută de anchetatorii de la Caracal, acolo unde un presupus criminal în serie, Gheorghe Dincă, a fost arestat. Într-un lac din apropiere, a fost găsită o valiză cu ceea ce par a fi rămăşiţe umane. 

Procurorii DIICOT au solicitat extinderea verificărilor, după ce în lacul din imediata apropiere a fost găsită o valiză cu ceea ce par a fi rămăşite umane arse. Scafandrii au început să aducă la mal mai multe probe, însă pentru moment nu se ştie dacă au sau  nu legătură cu cazul.

Cei care acţionează sunt scafandrii de la Dolj, Mehedinţi şi Vâlcea. Lacul se află la aproape 2 km distanţă de casa suspectului. Cercetările vor continua şi în orele următoare. 

Căutările, meticuloase

"Într-adevăr, e o situaţie destul de tragică şi dureroasă. În asemenea situaţii, scafandrii trebuie să facă în aşa fel încât să fie între ape, deoarece nu este nevoie să atingă fundul lacului, pentru că se va colmata. Această căutare este una meticuloasă. Trebuie făcut în aşa fel încât căutările să se facă cu câte un scafandru, maxim doi, pentru a nu tulbura apa unde se caută obiectele!", a declarat expertul în salvări maritime, Dorel Onaca, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel