Cazul Caracal. Tonel Pop, conflict cu avocata lui Dincă: I-am spus că îi formulez plângere penală. Tente penale în apărarea lui Dincă

Tonel Pop
Tonel Pop

Avocatul Tonel Pop a comentat informația furnizată de Antena 3, pe surse, potrivit căreia Cristina Firică, avocata lui Gheorghe Dincă, este nora presupului partener al acestuia, Gigel Firică.

"Având aceste probleme cu Baroul Bucureşti, nu vă pot spune prea multe, dar vă spun ceva ce poate spune totul. La un moment dat, de faţă cu Dincă şi cu procurorul de caz, i-am spus că îi formulez plângere penală acestei doamne sau domnişoare. Cred că acest lucru spune multe din ceeea ce am eu de comentat despre domnia sa. I-am spus că îi fac plângere penală pentru un comportament pe care, la acel moment, eu îl consideram că are tente penale, vizavi de ceea ce se întâmpla şi acţiunile dânsei în aşa-zisă apărare a lui Dincă. La acel moment, trebuie să recunosc că la două avertismente pe care i le-am făcut s-a conformat rugăminţii mele", a declarat avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

"Este o doamnă foarte încruntată aşa, foarte dificilă. Nu prea se arată, este aşa misterioasă şi cu un anumit sictir", a mai spus avocatul, întrebat de Mihai Gâdea de ce avocata lui Dincă nu apare al televizor.

"Trebuie întrebaţi cei care au recomandat-o"

"Când am cunoscut-o pe această doamnă, nu era singură. Mai era un avocat. La un moment dat, s-a pus problema pe cine chemăm la anumite activităţi. Şi am văzut că a fost chemată dânsa şi s-a prezentat acolo fără a mai fi de față şi celălalt avocat cu care mă obişnuisem să fie şi dânsul când era dumneaei. Nu am mai văzut cealaltă persoană. Atunci, dacă toţi dispar şi unul rămâne aşa... Trebuie întrebaţi cei care au recomandat-o, trebuie verificată dacă era pe lista de permanență, era de servicu, cum a ajuns, făcea oficii sau s-a oferit tocmai atunci, cu o zi înainte. Habar nu am. Poate fi o persoană de bună-credinţa şi să nu aruncăm o anatemă. Chiar dacă a avut un conflict procedural cu mine nu cred neapărat că ar trebui să spunem că această avocată este infiltrată", a mai spus Tonel Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel