Cazul Caracal. Scandal la România TV cu soția lui Bebe Strungaru, un posibil complice cu Dincă

Ancheta de la Caracal se adâncește pe zi ce trece și e departe de a fi terminată. Un posibil complice cu Gheorghe Dincă a ieșit la iveală după ce bunicul Luizei Melencu ar fi recunoscut mai multe înregistrări audio și un număr de telefon care l-ar fi contactat. 

Sandu Sebastian, zis Bebe Strungaru, a fost condamnat în 2014 într-un dosar de trafic de minore. El fiind unul dintre clienții unei grupări destructurate, spun jurnaliștii de la România TV. Inițial a fost condamnat la închisoare cu suspendare, dar ulterior a primit doar o amendă penală. 

Acum, Bebe Strungaru este suspectat că ar fi complice cu Gheorghe Dincă în cazul de la Caracal. Soția lui Bebe Strungaru, Oprica Sandu, a intrat în direct la România și a dat explicații cu privire la acuzațiile care i se aduc soțului ei.

”Soțul meu efectiv nu poate să vorbească. Nu se poate, dom`ne! Cine sunteți dumneavoastră? Care probe, dom`ne? Care probe? De ce acest martor nu își arată identitatea dacă vrea să spună realitatea. Ce dovezi are? Într-adevăr în 2014 a fost atunci. Și-a primit pedeapsa pentru ce a făcut. Acest dosar a fost închis. Cum este posibil să spuneți asemenea aberații cu niște lucruri ca acestea. Nici nu îl cunoșteam pe acest om. Eu am doi ani de zile de când sunt pensionată, iar soțul meu nu a mai lipsit de acasă”, a precizat Oprica Sandu în direct la România TV.

Scandal cu bunicul Luizei Melencu

În cadrul emisiunii televizate a intrat în direct și bunicul Luizei Melencu. Acesta a precizat că a fost sunat de Bebe Strungaru, iar în urma unor audieri la poliție a recunoscut vocea lui Bebe Strungaru și numărul său de telefon. Întrebat cum a recunoscut numărul de telefon al lui Bebe Strungaru, bunicul Luizei a răspuns: 

Bunicul Luizei: ”Numărul de telefon se află la dosar, iar când am fost chemat la poliție mi-a arătat în laptop. E acel Bebe Strungaru. Pe prima pagină când mi-a arătat cineva erau trei numere de telefon. Mi-au dat timp să mă gândesc, iar pe pagina următoare era exact numărul care m-a contactat. Ținând cont că dumnealui a fost implicat și a făcut parte din rețea... lui îi plăceau fetele... Doamnă mergeți cu Dumnezeu înainte. Nu vă e rușine nemernicilor...”.

Oprica Sandu: ”Soțul meu este nevinovat”.

Alexandru Cumpănașu a intervenit și el în emisiunea difuzată la România TV. Ce spune despre stenograme...

 

”Atâta timp cât sunt martori care spun că soțul dânsei este implicat, atunci eu sunt obligat să spun despre dânsul. Bunicul Luizei vine cu probe. O să îl rog pe domnul Melencu să mă ajute cu probe și dacă acest individ a sunat la familia mea, la părinții Alexandrei, eu îi transmit doamnei ăsteia că îl sfătuiesc pe domnul Strungaru să se ascundă”, a precizat Alexandru Cumpănașu la România TV.  

Alexandru Cumpănașu a citit stenogramele despre Bebe Strungaru.

”M-am uitat pe stenogramele pe care le-au prezentat cei din presă, ale domnului Strungaru, despre care eu am crezut că e un om fictiv. Știți ce exprimare avea? Doamnă, bunăciunile alea sunt fetele unor părinți, așa cum și fata dvs. e fata dvs. Eu nu vorbesc de tot felul de prostituate care fac asta pentru că vor, acolo aveam de-a face cu trafic de minore. Dvs. conștientizați cam pe cine apărați?", a mai precizat Alexandru Cumpănașu. 

Bebe Strungaru a fost chemat la audieri în cazul Caracal

Întrebată de prezentatorul România TV dacă soțul ei a fost chemat la audieri în cazul Caracal, Oprica Sandu a răspuns: 

”Da, dom`ne, a fost chemat la audieri, atunci în prima zi. A fost, desigur. Cred că ar trebui să se ascundă domnul Cumpănașu înainte de a face asemenea afirmații. Justiția să îl pedepsească pe cel vinovat. Nu se poate asemenea aberații. Nu este adevărat. Soțul meu nu l-a sunat pe bunicul Luizei Melencu”, a mai spus Oprica Sandu. 

VEZI ȘI: VIDEO Echipă Romania TV agresată în Caracal. Ar fi vorba despre cumnatul unui complice cu Dincă

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel