Cazul Caracal. Sabina Iosub: Mă gândeam, în seara asta, la viermi...

Potrivit Antena 3, Nora lui Gigel Firică, presupusul partener lui Gheorghe Dincă, după cum aceeaşi sursă afirma, este avocatul din oficiu al suspectului. Cum vede Sabina Iosub întreaga tragedie de la Caracal. Cu ce compara jurnalista întregul sistem.

"Mă gândeam în seara asta la viermi. Ştii când mergi la piaţă şi te duci să cumperi un kilogram de cireşe? Sunt unele mari, frumoase, pietroase şi, când ajungi cu ele acasă, descoperi că nu poţi decât să le arunci la coş ca sunt mâncate de viermi. Câţi viermi nu vedem noi ieşind din cireşele astea frumoase, bine împachetate din ţara asta?

Cred că este momentul să nu mai spunem că peştele de la cap se împute, cum avem noi obiceiul, ci să ne gândim şi la ideea cealaltă în care un lucru este mâncat din interior de viermii care pătrund iniţial printr-o găurică şi fac praf şi pulbere orice în jurul lor. Din afară lucrurile par extraordinare. Totul e bine, este foarte frumos, bine poleit, bine îmbrăcat. Şi, când colo, înăuntru nu mai e nimic.

Vorbim despre 20 de ani! Putem să ne mai uităm de-a stânga sau de-a dreapta politicii româneşti? Putem să ne mai uităm la foşti şefi din Poliţie sau actuali şefi, la afacerişti de un soi sau altul? Nu. Trebuie să ne uităm la toţi şi trebuie să înțelegm faptul că viermii scobesc în tot ceea ce este bun şi în ceea ce înseamnă cu adevărat pentru noi, ce este mai sănătos şi mai zdravăn. Acolo se duc ei", a spus jurnalista Sabina, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel