Audiere medici legiști, în dosarul Caracal. Lucian Bolcaș: E o PROSTIE. Nu e admisibil!

Avocatul Lucian Bolcaș a vorbit, în direct, la un post de televiziune despre dosarul penal și audierea medicilor legiști din cazul Caracal, dar și despre noile oase găsite în lizieră.

"În ceea ce privește găsirea acestor fragmente osoase, chiar dumneavoastră, într-o emisiune, ați emis ipoteza și ați subliniat-o, ipoteză corectă, că poate să fie o neglijență a primei recoltări de probe sau o scăpare a primei recoltări de probe, dar în același timp ar putea să fie o implantare sau de situații care nu au legătură cu primele probe recoltate. Va stabili INML-ul", a declarat Lucian Bolcaș, în direct, la România TV. 

"În ceea ce privește audierea medicilor de la INML, deși sunt avocat și interferez în apărările colegilor mei, de data aceasta, fiind o problemă de interes public, vreau să vă spun că e o prostie. Este o prostie care încearcă să decredibilizeze valoarea unei insituții. Este un obicei ca la orice fel de nemulțumire să facem plângere penală. Ori plângerea penală are și ea demnitatea ei. Ați văzut conținutul acestei plângeri, care nu are niciun element care să demonstreze sau să indice măcar că s-au produs grave încălcări ale legii sau ale atribuțiilor de serviciu ale medicilor de la Institutul medico-legal. Nu este admisibil, ca orice fel de persoană nemulțumită să se repeadă să facă plângeri penale, de data aceasta, plângeri penale periculoase, pentru că tind, repet, să decredibilizeze o instituție care este foarte importantă în orice fel de desfășurare criminalistică a unei anchete", a precizat avocatul Bolcaș.

Vezi și: Cazul Caracal. Medicii legiști din anchetă vor da astăzi explicații la IGPR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel