Cazul Caracal - Laura Vicol, avocat: ”De ce l-ai lăsat liber pe stradă?”

Avocata Laura Vicol a remarcat faptul că Gheorghe Dincă, monstrul din  Caracal, făcea taximetrie ilegală, deși Poliția Locală și primarul ar fi trebuit să ia măsuri.

Atunci când un astfel de personaj controversat se află undeva în vecinătate, cred că majoritatea persoanelor încearcă să se protejeze și să nu aibă foarte mult contact. Ar trebui să fim mai atenți în jurul nostru atunci când observăm că se întâmplă ceva, să luăm atitudine, nu să ne facem că nu vedem și să anunțâm autoritățile, este sfatul psihologilor.

Această fetiță a dat la telefon toate indiciile pentru găsirea adresei unde se afla sechestrată. În acest moment, arăt cu degetul către primar și către Poliția Locală și le spun să le fie rușine! Pentru că aveau obligația legală și morală să cunoască problemele medicale ale acestui individ și vreau să-i întreb 'cum de l-au lăsat să facă acte de taximetrie nelegale?”, a spus avocata, la România Tv.

”Dar lumea de acolo? Toți știau, cred, mai ales că avea în antecedente lucruri din domeniul psihiatric. Cum tu ca primar și cum tu ca Poliție Locală nu ai luat măsuri ca acest individ să fie internat? De ce l-ai lăsat liber pe stradă, când aveai atâtea reclamații la adresa lui?”, a mai spus Laura Vicol, în intervenția sa telefonică de miercuri seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel