Cazul Caracal. Gheorghe Dincă la DIICOT pentru a-și studia dosarul

Gheroghe Dinca
Gheroghe Dinca

Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, a fost dus miercuri la sediul DIICOT, pentru a studia dosarul deschis de procurori pe numele lui.

  Potrivit unor oficiali din DIICOT, Dincă a solicitat să vadă actele întocmite de procurori, însă anchetatorii i-au pus la dispoziţie doar şapte volume din dosarul de urmărire penală, deoarece restul se află la Tribunalul Bucureşti, instanţă care a dispus recent prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele lui.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal. În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI, conform AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel