Cazul Caracal. Familia Luizei, plângere penală împotriva procurorilor

Alexandru Ichim / 28 oct 2019 / 11:29
Melencu
Melencu

Familia Luizei Melencu este hotărâtă să depună plângere penală împotriva procurorilor care au anchetat ”cazul Caracal”.

Familia Luizei Melencu, una dintre fetele dispărute din Caracal și posibil răpită de Gheorghe Dincă înurmă cu șapte luni, depune plângere penală împotriva procurorilor care au anchetat ”cazul Caracal”, susține România TV. 

Avocatul Tonel Pop a făcut dezvăluiri despre cum a negociat Dincă libertatea familiei sale.

"Până acum am protejat magistrați, președinți de Înaltă Curte, șefi de structuri, nu i-am dat în penal până acum. (...) Dacă își mai bat joc de noi, de tot ce înseamnă statul român, procedura penală și nu mă cheamă la audieri, dacă atunci când mă duc la audieri mă țin pe afară și fac pe ascuns, voi face plâgnere penală. Nu-mi arată dosarul, cu ordonanță și cu tot codul de procedură care e în favoarea mea. (...)

Le este teamă de Dincă. Ce spune Dincă este sfânt. În momentul în care Dincă se supără sau are cel mai mic moft sar câte trei procurori să i-l îndeplinească. În acest dosar rezultă foarte clar că Dincă și-a negociat soarta lui, a nu se atinge de copii și de soție. Această discuție este redată şi-i este reproşată persoanei care o ancheta pe nevasta lui Dincă și această revoltată îi spune: "Domnule, eu am vorbit cu soţul. Ce tot ne chemați pe aici?" Ărintre alte discuții spune așa: "Pentru că a luat faptele și el urmează să fie condamnat, mi-a transmis că voi, anchetatorii, să lăsați în pace copiii și soția, ați înțeles?", a declarat avocatul Tonel Pop la România TV.