Cazul Caracal. Bogdan Chirieac: Minciuni înspăimântătoare. E obligat să demisioneze

Crimă Caracal
Crimă Caracal

Bogdan Chirieac susține că sunt niște ”minciuni înspăimântătoare” anumite speculații ce s-au făcut în ceea ce privește cazul de la Caracal. 

Bogdan Chirieac a vorbit în direct la România TV despre situația creată în cazul Caracal, dar mai ales despre cine este vinovat de situația în care a ajuns România. Mai mult, s-au făcut tot felul de speculații care s-au dovedit a fi niște minciuni, mai spune analistul politic. 

”Primul lucru care s-a întâmplat, făcut, comis, de niște distinse organizații ale magistraților, nu toate, vreo două, a fost să spună că tragedia de la Caracal s-a petrecut din cauza PSD-ului care a schimbat legile justiției și din cauza Secției Speciale, din cauza căreia procurorul s-a intimidat și nu a intrat în casă la două noaptea, ci la șase dimineața. S-au dovedit amândouă a fi niște minciuni înspăimântătoare pentru care, în orice țară a lumii, magistratul care dă o asemenea explicație probabil că e obligat să demisioneze. În România nu.

Mai mult, ce s-a dat acolo a fost că toți și-au făcut datoria, primesc și o medalie. Polițiștii măcar au fost demiși, au plecat cu parașuta de aur la pensia de 120 de milioane lei pe lună, procurorul de caz a fost suspendat șase luni, iar omul a făcut pe bună dreptate apel la această decizie a CSM și va fi repus în toate drepturile.

Situația de astăzi din România se datorează votului pe care noi l-am exercitat în ultimele două decenii. Noi suntem vinovați. Trebuie să trăim cu această sentință și așa stau lucrurile. S-a votat, a venit un președinte care și-a servit justiția, s-au schimbat legile justiției, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, iar rezultatul îl vedeți în capacitatea profesională a oamenilor din Caracal”, a precizat Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

VEZI ȘI: Tehnologia 5G va schimba viitorul și îți va schimba viața

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel