Cazul Caracal. Bogdan Chirieac: Cine vine dacă-și dau Iohannis și Dăncilă demisia? Hashtagul?

Părinții Alexandrei au fost de acord cu publicarea înregistrărilor audio. Alexandru Cumpănașu, care anterior a publicat stenogramele discuțiilor, a publicat acum și înregistrarea audio. 

Bogdan Chirieac a reacționat dur după ce România TV a difuzat înregistrarea audio dintre Alexandra și operatorii de la 112. 

Analistul politic a subliniat că dacă spunem ”Cred că președintele Iohannis trebuie să își prezinte demisia, cred că Guvernul trebuie să își prezinte demisia.” și chiar dacă te gândești, în astfel de cazuri, ”duceți-vă dracului cu toții.”, întrebarea imediat următoare este: ”În partea cealaltă ce se află? Hashtagul? Ce se află?”

”Prima reacție umană când am auzit această copilă este: duceți-vă dracului toți, nemernicilor.”, a spus Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Vezi și: Caracal/ Discuție Alexandra - 112, AUDIO. Înregistrarea publicată de Cumpănașu

Ce s-a întâmplat cu polițiștii demiși


În cadrul intervenției televizate, analistul politic a vorbit și despre măsurile anunțate de Klaus Iohannis, dar și despre ceea ce s-a întâmplat cu polițiștii demiși. 

”Abrogarea imediată a legilor justiției votate în ultimii doi ani. Din cauza asta procurorul nu a găsit-o trei luni de zile pe Luiza. Din cauza legilor. Întrebați-i pe cei care susțin asta în spațiul public, dacă sunt nebuni. Desființarea Secției Speciale. Din cauza Secției Speciale s-au așteptat 19 ore până să intre peste monstru. Asta a cerut președintele. Constat că nu a cerut demisia Guvernului, pentru că el cere foarte des demisia Guvernului, ceea ce din punctul meu de vedere este o chestiune de control al realității, de legătură cu realitatea, fiindcă în momentul acesta ar trebui schimbate câteva legi fundamentale. Toți polițiștii care au fost demiși nu sunt scoși din sistem. Am înțeles că unul chiar a luat o funcție de conducere la Poliția de Frontieră. Deci e bine bine. Magistrații în cauză sunt singurii care nu au avut nicio reacție”, a mai spus Bogdan Chirieac. 

Vezi și: Discuții Alexandra - 112. Adriana Săftoiu, în lacrimi la România TV: "80% din ce circulă despre caz este fals. E mult mai grav"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel