Cazul Caracal. Avocatul Cosmina Cerva: Trag un semnal de alarmă

Avocatul Cosmina Cerva a tras un semnal de alarmă privind cazul de la Caracal, acolo unde anchetatorii au arestat un presupus criminal în serie în cazul dispariţiei a două fete din zonă. 

"Nu sunt indicii că acolo ar fi vorba de omor. Eu cred că anchetatorii nu au indicii că ar fi vorba de omor sau crimă. Întreb DIICOT Craiova, dacă nu au indicii că ar fi vorbă de crimă, e vreo autoritate din ţară care o caută pe acea fetiţă? Pentru că dacă avem infracţiunea de trafic de persoane, înseamnă că persoana care a fost traficată poate fi în viaţă, iar tu ca autoritate trebuie să te asiguri că faci toate demersurile să o cauţi! DIICOT Craiova caută această fată?Nu ştiu ce vor să dovedească, pentru că dacă vorbim de trafic de persoane, trebuie să căutăm acea fetiţă. Autorităţile ne spun că ea e în viaţă şi noi trebuie să o căutăm. Întreb, o caută în curtea individului? Lacul este o pistă falsă din punctul meu de vedere, sunt piste ori ale unor neprofesionişti care habar nu au ce caută, pentru că de două zile nu vedem decât bâlbâieli", a declarat avocata Cosmina Cerva. 

Detalii din anchetă, date publicităţii. Avocata trage un semnal de alarmă 

"Trag un semnal de alarmă. Vreau să cer Secţiei Speciale pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie să se sesizeze din oficiu cu privire la procurorii din Asociaţia Procurorilor care au dat date din dosar. Nu este posibil ca o asociaţie să ne dea pe ore şi minute fapte dintr-un dosar care este nepublic. Dacă eu, ca avocat, făceam asta, eram acum anchetată de procurori. Cer public SIIJ să se sesizeze. Nu este posibil să pătezi o societate cu tot felul de date şi de piste false", a mai spus Cosmina Cerva, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel