Urmărește emisiunea live


Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu: Nu aș vrea să clachez în direct

Alexandru Cumpanasu
Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpănașu a plecat din emisiunea lui Victor Ciutacu după ce a răbufnit cu privire la ancheta de la Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu a precizat că ”nu vrea să clacheze în direct”. 

Alexandru Cumpănașu a avut o intervenție în direct în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV unde a vorbit despre ancheta de la Caracal și despre petele de sânge găsite de anchetatori pe pereții locuinței lui Gheorghe Dincă. Cumpănașu a precizat că aceste probe nu duc întocmai că tânăra ar fi fost ucisă. 

De asemenea, Cumpănașu a răbufnit în momentul în care discuția a ajuns la faptul că de o lună de zile anchetatorii nu dau un verdict în cazul de la Caracal.  

”Oamenii ăștia (n.r se referă la anchetatori) de o lună de zile nu au făcut nimic. Să nu mai ancheteze cazul acesta. Din punctul meu de vedere sunt niște incompetenți. Nu au făcut decât să probeze ceea ce a zis Dincă inițial”, a precizat Cumpănașu. 

După acest moment, unchiul Alexandrei a cerut să plece din emisiune. 

”Te rog, te rog eu frumos un lucru, dacă îmi permiți. Vreau să mă retrag pentru că nu mai pot psihic. Nu aș vrea să clachez pe aici în direct. E o limită pe care am atins-o. Adică am stat două ore cu familia într-o atmoferă deprimantă, îngrozitoare și evident în cel mai groaznic hal și nu mai pot să fac față la dialog. Nu mă simt în stare să pot să fac față. Și îmi cer scuze și față de telespectatori că am țipat, dar efectiv nu mai pot”, a precizat Alexandru Cumpănașu înainte de a pleca din intervenția televizată. 

VEZI ȘI: Cazul Caracal. Bunicul Luizei Melencu a răbufnit la România TV: Să se ducă dr*cu, să plece, nu mai pot!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel