Adriana Săftoiu crede că e mușamalizat cazul Caracal: Nu are niciun sens! Cum să faci asta?

Dincă
Dincă

Deputatul liberal Adriana Săftoiu a vorbit din nou despre tragedia de la Caracal şi şi-a exprimat încă o dată convingerea că toate indiciile duc spre o reţea de trafic de carne vie la Caracal, nicidecum spre o crimă produsă de un criminal în serie. 

"Până marţi, deja am avut bănuieli, dar atunci am ajuns să le cred mai mult. Pentru că ceva nu se lega. Fata, joi, dă telefon la 11:00 la 112. Abia când am auzit înregistrările ne-am dat seama, şi asta este foarte grav, că nici prima operatoare şi nici poliţistul  nu au luat-o foarte în serios pe Alexandra. Să o spunem direct, pe principiul că dacă o fată a ajuns ea acolo să fie reţinută, violată, o fi făcut ea ceva. Există această atitudine şi s-a simţit că o iau puţin peste picior: cum adică nu ştii unde eşti, cum adică nu ştii cine te-a luat?", a spus Adriana Săftoiu la Antena 3. 

Incompetenţă sau tragere deliberată de timp?

"Până la momentul acela, recunosc, nu puteam să pun totul doar pe seama incompetenţei. Să ajungi tu vineri, la 3 dimineaţa, la poarta individului, să stai până la 6:00 şi să nu baţi la poartă... Pentru a bate la poartă nu îţi trebuie mandat! Mi s-a întâmplat mie asta. La 1 noaptea, sectoristul căuta pe cineva în zona unde locuiesc şi pentru că au văzut lumină la mine în casă au dat drumul la girofar. Probabil au sunat la interfon şi nu am răspuns. Zic hopa, am ieşit pe terasă şi am întrebat dacă s-a întâmplat ceva. Mi-a spus poliţistul că îl caută pe un domn Stoian, m-a întrebat dacă îl cunosc. I-am explicat că nu! Deci la 1 noaptea, un poliţist m-a întrebat asta. Nu îmi spuneţi că cei 14 poliţişti sau câţi au fost la Dincă nu puteau să bată la poartă, ca să îl trezească din somn să îl întrebe ceva? Incredibil. 

Până marţi, era vorba mai puţin despre cum să o salvăm pe Alexandra, ci mai mult despre cum se scuză MAI şi STS. Spaţiul public era plin de cele două instituţii care îşi găseau scuze şi se vorbea mai puţin de Alexandra. Monstrul ăsta şi-a asumat două crime pentru care noi nu avem dovezi, drept urmare eu cred că s-a pierdut foarte mult timp şi se pierde prea mult timp în acest caz. Aflu astăzi că omul ăsta va fi dus la detectorul de minciuni, înainte să fie dus la expertiza psihiatrică. Păi nu are niciun sens. Dacă el va fi declarat instabil mental, testul poligraf nu are nicio valoare. Cum să faci asta? Ce se întâmplă aici, sincer, chiar credeţi că este incompetenţă? Se trage foarte mult de timp, i-au dat şi lui foarte mult timp să o extragă pe Alexandra, ce, cum, unde, nu ştim. Dar, de fapt, ajungem la traficul de carne vie, mai clar prostituţie, iar lucrul ăsta nu se poate întâmpla fără ca cel puţin autorităţile locale să nu ştie. Iar probabil statul român, membru al UE, cu obrazul fin, nu suportă să vină să spună adevărul. Se încearcă o muşamalizare a cazului!", a completat deputatul liberal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel