Cazul Caracal, raport DIICOT. Alexandru Cumpănașu: Oamenii așteptau niște răspunsuri. Domnul Bănilă nu ne-a spus nimic

Alexandru Cumpanasu
Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpănașu a reacționat imediat după ce DIICOT a anunțat astăzi rechizitoriul cazului de la Caracal. 

Unchiul Alexandrei Măceșanu s-a arătat nemulțumit de declarațiile făcute de procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă, și spune că va apela la o contraexpertiză internațională.

”Oamenii sunt dezamăgiți. Oamenii așteptau niște răspunsuri. Așteptau să înțeleagă ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, nu să ni se treacă în revistă o înșiruire de acte din care nu rezultă absolut nimic din ce s-a întâmplat cu rețeaua, cu complicii, a existat sau nu a existat. Puteau să spună: domne nu existăm nu avem indicii”, a precizat Alexandru Cumpănașu în cadrul unei declarații de presă. 

Expertiză internațională pentru confirmarea decesului

”Domnul avocat a informat procurorii că noi am solicitat o nouă expertiză în străinătate. Va fi unul dintre cele mai bune institute. Din moment ce dânșii nu ne pot spune nimic despre modul în care constată dânși decesul, adică reconstituirea corpului, atunci noi vom apela la experți internaționali. Este o disperare în familia mea. Oamenii ăștia trebuie să știe adevărul. Dacă adevărul este că Alexandra a decedat acolo atunci trebuie să îl acceptăm.

Sunt furios pentru că pur și simplu domnul Bănilă astăzi nu ne-a spus nimic. Sunt o grămadă de martori care au fost la televizor. Există dovezi cu privire la aceste rețele. Ne-au informat că au format doar o comisie rogatorie... pe mine mă interesează activitatea infracțională”, a precizat Alexandru Cumpănașu într-o declarație de presă. 


Vezi mai multe aici: CRIMĂ CARACAL. Felix Bănilă, procuror-șef DIICOT: Legăturile lui Dincă cu SUA, ANCHETATE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel