Caz Timișoara. Patronul firmei implicate a cumpărat pastilele de la o cunoștință

Călin Stăiculescu, avocatul patronului firmei care a făcut deratizarea la blocul unde au murit 3 persoane, a făcut recent câteva precizări legat de acest caz pentru Digi 24.

” Acesta nu cunoștea periculozitatea acestor substanțe, nu cunoștea proprietățile acestor substanțe chimice, nu avea de unde să cunoască faptul că ele vor deveni letale și pot duce la suprimarea unor vieți. Știa doar că sunt niște substanțe mai tari față de cele pe care le folosea în mod uzual. El a și luat la cunoștință despre existența acestor substanțe nu de foarte multă vreme, de aproximativ o lună, o lună și jumătate. A mai folosit chiar într-un hotel din municipiul Timișoara și rezultatele, am înțeles, au fost satisfăcătoare. Mai mult decât atât, patronatul l-a invitat în luna decembrie să continue deratizarea și în restul camerelor care nu au fost deratizate. ”, a spus avocatul patronului firmei, la Digi 24, referindu-se la clientul său.

 De asemenea, avocatul a mai precizat că patronul firmei a recunoscut întreaga stare de fapt și că substanțele le-a cumpărat de la o cunoștință care are legătură cu o firmă de profil ce comercializează aceste substanțe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel