Caz Timișoara. Măsuri noi pentru autorizarea firmelor ce fac deratizări

Ministerul Sănătății a inițiat un proiect de act normativ ce prevede măsuri pentru respectarea normelor de igienă și sănătate, conform Realitatea Plus.

Firmele care desfășoară astfel de activități vor fi verificate la sânge.

Ministerul Sănătății a pus în dezbatere publică un proiect de act normativ potrivit căruia toate firmele care se ocupă de dezinfecție, dezinsecție și deratizare și folosesc produse biocide în aceste activități trebuie să obțină un certificat care să ateste că aceste companii respectă toate normele de igienă și sănătate publică în vigoare.

Acest proiect, aflat în dezbatere publică, mai are nevoie de semnătură ministrului de resort și de publicarea în Monitorul Oficial pentru a intra în vigoare.

Pe de altă parte, măsuri s-au luat și la Ministerul de Interne. Ministrul Marcel Vela a dispus verificări și controale la toate firmele care fac dezinsecție și deratizare pentru a vedea dacă acestea respectă toate normele în vigoare, precum și la toate firmele care dețin și vând produse biocide folosite la aceste activități, relatează Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel