Caz medic fals. Mesajul Oanei Roman, revoltă pentru internauți

Oana Roman
Oana Roman

Oana Roman a reacționat pe Facebook, după ce înșelătoria medicului fals Matthew Mode a fost dată în vileag. 

Oana Roman condamnă analfabetismul, diplomele apărute pe bandă și așa-zișii medici falși, o practică la modă în țara noastră. 

"Se tot vorbeste despre diplome si impostura zilele astea, intr o țară în care impostura academică este omniprezentă! Diplome de la facultăți care nu au acreditare, doctorate luate pe bani sau prin plagiat, si incompetență crasă de la cel mai înalt nivel pana la cel mai jos. Nu e de mirare ca apar si doctori falși, pt ca avem si academicieni falși si doctoranzi falși și multe alte anomalii inexistente in țări civilizate! Exista enorm de mulți oameni care au " studii superioare " si nu stiu sa scrie corect gramatical nici macar o propoziție! 40 la sută din copiii din zonele defavorizate sau de la sate, sunt analfabeti funcționali! Oameni in cele mai înalte poziții ale statului sunt efectiv semianalfabeti! Si ne miram de un escroc din Italia ! Really? Eu cred ca problema cea mai mare este ca devenim un popor de semianalfabeti! Si nu vad pe nimeni sa faca scandal național din asta! Nimeni nu se agita ca 8 din 10 comentarii pe net la orice postare sau articol, sunt scrise agramat ! Eu zic ca asta e o problemă națională de risc major. Nu ai cum sa evoluezi, daca ai o populație majoritar incultă si educată la nivel de sub 4 clase!", este mesajul Oanei Roman. 

Diplome care în România nu valorează nimic

Vedeta a făcut referire la diplomele pe care le-a obținut în Franța, dar care nu sunt recunoscute în România: "Cam asa arata de exemplu niste diplome luate la cel mai înalt nivel academic in Europa ! Diplome care in Romania nu valorează nimic , pt ca nimeni nu vrea sa inteleaga ce munca si studiu se ascund în spatele acestor 2 hârtii! Le tin pe perete si ma uit la ele pt ca ele nu au valoare decat pt mine si au cea mai mare valoare in orice tara adevărat academică din lumea asta! Atat putem! Sa nu ne mirăm!", a continuat Oana Roman. 

Așa cum este de așteptat, internauții i-au comentat Oanei Roman, unii dintre ei acuzând-o că doar se laudă: "Încă un pic de lauda? Și sa faci poporul analfabet... E urat". 

VEZI ȘI Matthew Mode, chirurg fals. Imaginea care a atras atenția tuturor

CITEȘTE ȘI Matteo Politi, prins. Pintea: Am informații că ar avea și o poliță de malpraxis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel