Caz Luiza Melencu. DIICOT ia în calcul trimiterea probelor ADN în străinătate, renunțând la INML - surse Antena 3

Mihaela Luiza Melencu
Mihaela Luiza Melencu

Procurorii DIICOT iau în calcul să renunțe la serviciile INML după ce specialiștii din cadrul institutului nu au reușit să indice clar ale cui erau rămășițele ADN indicate de Gheorghe Dincă ca fiind ale Luizei.

Amintim faptul că astăzi anchetatorii au mers cu mandat la familia Melencu pentru mai multe probe ADN.  Anchetatorii doresc să pună cap la cap indiciile pe care le au cu noile probe ADN ale părinților Luizei Melencu pe care doresc să le recolteze. Specificăm faptul că prima dată părinții nu s-au opus, însă, de data aceasta, după ce s-au consultat cu avocatul Tonel Pop, le-au spus ofițerilor DIICOT că refuză recoltarea de noi probe.

„Au zis că mi se vor recolta alte probe. Când am auzit, m-am revoltat! Eu probe nu dau și nicio semnătură. Au zis că vor face un proces verbal. Cu toate că o oră am stat și ne-am țigănit în acea poartă. (...) Refuz și semnătură și aceste probe. Atâta timp cât aceste probe mi s-au luat, prelevat. Eu cred că se păstrează în eprubete, undeva la rece. Iar eu nu știu pentru ce vor să-mi ia dânșii. (...) Sunt disperată! Am urlat pe toate posturile! Fiica mea nu este moartă! De ce nu anchetează?! Noi, ca familii, trebuie să spunem despre ce este vorba. Noi suntem disperați, trăim de pe o zi pe alta pentru că nu avem un răspuns", a spus mama Luizei, marți după-amiază, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Obiectiv".

Vezi și Nadina Câmpean - avocatul Tonel Pop, replici fulger la Antena 3: Nu mă jigniți!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel