Caz Hădăreni la Brăila. Un tânăr, ucis de trei rromi în noaptea de Crăciun

Un tânăr a fost ucis cu lovituri de cuțit în noaptea de Crăciun de trei tineri romi aflați în stare de ebrietate. Comuna Sutești, Brăila, locul tragediei, este în fierbere. În anii 90 au fost conflicte interetnice în Hădăreni, Mureș, unde românii și maghiarii au incendiat casele romilor, după o crimă similară.

În noaptea de sâmbătă spre duminică un tânăr de 29 de ani a fost ucis cu două lovituri de cuțit aplicate de un grup de romi. Această ieșise sâmbătă, în jurul orei orei 17:00, în sat pentru a petrece cu prietenii. Noaptea, când a dorit să plece acasă, trei țigani l-au atacat, în jurul orei 2:00, în centrul satului, în apropierea sediului Poliției. Omul a fost înjunghiat în braț și în abdomen. Lovitura primită în abdomen i-a fost fatală, cu toate că tânărul a reușit să meargă mai mulți metri până să se prăbușească la pământ.

Un localnic l-a observant și a încercat să-l ajute, punând o cârpă pe rană pentru a opri sângerarea, dar nu a reușit să-l salveze. Medicul de pe ambulanță a încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar eforturile acestuia au fost în zadar. Cei trei suspecți au fost reținuți și duși la sediul Poliției pentru audieri. Martorii susțin că cei trei se aflau în stare avansată de ebrietate, scrie infobraila.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel