EXCLUSIV  Caz Caracal versus Bucureşti. Daniel Tudorache: Toate informaţiile, la dispoziţia anchetatorilor

Alexandra și Luiza
Alexandra și Luiza

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre măsurile care au fost luate în sector pentru siguranţa cetăţenilor.

În contextul cazului Caracal, în care autorităţile nu au fost în stare să descopere ce se întâmplă, atât timp, în gospodăria lui Gheorghe Dincă, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat, într-un interviu acordat DC News, despre măsurile care s-au luat în Bucureşti pentru ca infracţionalitatea să scadă.

Daniel Tudorache a declarat că Sectorul 1 este unul dintre cele mai sigure sectoare ale Capitalei, ca urmare a implementării unui program prin care au fost montate, pe străzi, în intersecţii şi în alte zone peste 1.100 de camere de supraveghere video. 

"Poliţia Locală monitorizează zonele publice şi automat pune la dispoziţia anchetatorilor toate elementele care le sunt cerute. Aşa cum am mai spus, pe raza Sectorului 1 - care reprezintă 30% din suprafaţa Bucureştiului, deci o suprafaţă mare - avem 1.100 de camere de supraveghere. E o zonă sigură. Infracţionalitatea a scăzut pentru că noi, de fiecare dată când montăm camere în anumite zone şi anunţăm pentru a-i descuraja pe potenţialii infractori. Acele camere în descurajează pe cel care doreşte să facă o infracţiune", a declarat Daniel Tudorache.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel