Caz Caracal. Localnicii din Dobrosloveni vor fi consiliaţi de psihologi

Localnicii din Dobrosloveni, localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani pe care ar fi ucis-o Gheorghe Dincă, vor fi consiliaţi psihologic, miercuri, de către o echipă de psihologi de la Bucureşti, potrivit primarului comunei, Gheorghe Tudoraşcu.

O echipă de psihologi a fost la Dobrosloveni şi luni, pentru a acorda asistenţă psihologică familiei Alexandrei Măceşanu. Miercuri, psihologii vor fi prezenţi pe toată durata zilei la Căminul Cultural din Dobrosloveni şi vor discuta cu fiecare persoană din localitate care va dori să stea de vorbă cu ei.

Primarul Gheorghe Tudoraşcu a spus că a solicitat prezenţa în comună a unor psihologi deoarece în localitate 'teama pluteşte în aer'. 'Am solicitat ajutor şi luni a venit de la Bucureşti o echipă care a fost la familia Alexandrei, împreună cu persoane de la primărie, cu asistentul comunitar, cu o persoană de la Asistenţa Socială.

Astăzi (miercuri n.r.), de la 10,00, la Căminul Cultural vor fi prezenţi din nou psihologi de la Bucureşti. Vor sta de vorbă cu copii, cu adulţi, cu toţi cei care simt că au nevoie. Echipa de specialişti va rămâne până diseară (miercuri seara n.r.) la Căminul Cultural, pentru ca să poată veni şi persoanele care lucrează până la ora 16,00. Este nevoie de consiliere psihologică pentru că în localitate pluteşte acum în aer o o teamă, parcă nimic nu mai creşte, e o atmosferă apăsătoare', a spus Tudoraşcu.

Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină 'la ocazie'. În ziua de 25 iulie, minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani, din Caracal, vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. Gheorghe Dincă a recunoscut în cadrul anchetei că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, dar şi pe o altă adolescentă dispărută anul acesta, Luiza Melencu, din comuna doljeană Dioşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel