Caracal/ Dincă, surprins în CRAIOVA, în ziua crimei. Ora și motivul pentru care se afla într-un centru comercial

Gheorghe Dincă, bărbatul care a spus că le-a ucis pe Alexandrea și pe Luiza, a fost, în ziua în care se presupune că a omorât-o pe Luiza, să-și pună bani pe cartela telefonică.  

Gheorghe Dincă și-a încărcat cartela, joi, 25 iulie. Anchetatorii au ridicat astăzi imagini de pe camerele de supraveghere ale unui centru comercial din Craiova, unde Gheorghe Dincă a fost văzut, în acea zi, la 10:03, potrivit Mediafax. 

Anchetatorii ar avea indicii privind prezența lui Gheorghe Dincă în Craiova joi, 25 iulie, în ziua când ar fi ucis-o pe Alexandra, potrivit Mediafax. 

Anchetatorii au fost la un complex comercial din Craiova pentru a ridica imagini care arată că Dincă a fost în acea zi la un stand unde a cerut să îi fie încărcată cartela telefonică. Angajaţii centrului comercial spun că Gheorghe Dincă ar fi ajuns acolo la ora 10.03. Surse apropiate anchetei arată că acesta ar fi dat primul apel la ora 10.19.

Oamenii din zona centrului comercial povestesc faptul că Gheorghe Dincă venea în Craiova pentru a transporta persoane, luate la ocazie. De altfel, în zona centrului comercial, situat pe strada Caracal, unde a mers Dincă joi se află benzinării de unde localnicii iau ocazia.

Între Caracal și Craiova sunt circa 50 de kilometri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel