Caz Caracal. Felix Bănilă, ultimele detalii din anchetă

Felix Bănilă
Felix Bănilă

Felix Bănilă, şeful DIICOT, a venit cu noi informaţii în ceea ce priveşte ancheta în cazul Caracal. 

Felix Bănilă a comunicat, marţi dimineaţa, care este stadiul anchetei în cazul Caracal şi ce mai fac anchetatorii la casa lui Gheorghe Dincă.

"La locuinţa lui Gheorghe Dincă avem de finalizat cercetarea în cadrul acestui mandat de percheziţie domiciliară. Se verifică golurile din pământ, dacă sunt sau nu sunt obiecte care ne interesează acolo. La acest moment se verifică şi pereţii locuinţei pentru că s-a spus că s-au aşternut mai multe straturi de ciment, de mortar pe interior şi vrem să vedem dacă acest lucru ascunde sau nu altceva", a declarat Felix Bănilă.

Întrebat dacă exclude varianta ca Luiza Melencu să fie în viaţă, Felix Bănilă a declarat: "Nu excludem niciuna dintre variante. Ştiţi că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente. Şi de aceea, la momentul acesta, nu putem exclude nicio variantă".

Despre imaginile luate de pe camerele de supraveghere din zonă, Felix Bănilă a declarat: "La momentul iniţial, după preluarea cauzei, s-a căutat să se identifice toate camerele de pe traseu şi au fost ridicate, eu sper, în totalitate aceste camere pentru că, ştiţi foarte bine că acestea au un hard-disk cu rescriere, iar imaginile se pot pierde în timp. Acestea vor fi sortate, filtrate şi vor fi reţinute doar cele care prezintă interes pentru anchetă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel