Urmărește emisiunea live


Caz Caracal. Codrin Ștefănescu, după ce Iohannis a cerut demisii: Poate începe chiar cu el

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a cerut demisii în urma cazul Alexandrei din Caracal.

'Klauss a cerut demisii. Atunci poate incepe chiar cu el, cu șeful STS, cu procurorul hastagrezist, care i-a oprit pe polițiști să intre în casa criminalului. Iar pe listā sa intre toți capii unui sistem abuziv și bolnav rāu. Pentru că lucrurile sunt tot mai clare. Și tot mai oribile...' a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Ce a declarat Iohannis

"Demisiile tuturor celor care au gestionat greșit cazul de la Caracal, cu urmări atât de dramatice, sunt obligatorii. Pentru garantarea siguranței românilor și pentru a preîntâmpina situații similare, demisiile nu sunt însă nici pe departe suficiente. Cât timp corupția, incompetența, promovarea pe alte criterii decât profesionalismul vor fi încurajate de unii decidenți politici, întreaga societate va avea de suferit. Pentru ca astfel de drame precum cea de la Caracal să nu se mai repete, este esențială și eliminarea acestor cauze profunde care au făcut-o posibilă.

Am cerut ministrului de interne și directorului STS ca cercetările legate de acest caz extrem de grav să fie desfășurate cu maximă celeritate și la ședința CSAT de marți aștept să-mi prezinte un prim raport asupra acestui caz", a transmis preşedintele Klaus Iohannis vineri seara, pe pagina sa de Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel