Caz Caracal Alexandra. Cum îi mai apără Coarnă pe polițiști

Dumitru Coarna FOTO AGERPRES
Dumitru Coarna FOTO AGERPRES

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, îi scoate pe poliţişti complet nevinovaţi în ceea ce priveşte intervenţia în cazul crimei de la Caracal.

În direct la România TV, Dumitru Coarnă a sărit în apărarea colegilor săi, afirmând că nu poliţiştii au greşit în acest caz, ba chiar ei au vrut să intervină însă nu au putut din cauza procurorului şi a judecătorului. Coarnă a povestit şi că poliţiştii au identificat maşina presupusului criminal, cea cu care a luat-o pe Alexandra la ocazie, autoturism care se afla în curtea acestuia. Cu toate astea, nu au putut interveni din cauză că nu aveau mandat să intre pe proprietatea presupusului criminal.

"Poliţiştii au mers la adresa indicată de persoana în cauză. Poliţiştii au mers la adresele indicate de STS. Punct! Cum adică nu au mers? Ultima locaţie a fost cea adevărată. Poliţiştii au fost blocaţi de procuror şi de judecător să intre în locaţia a patra, cea la care se află acum! Ei nu ştiau că acolo (n.r. - se petrece o crimă) este maşina (n.r. - este vorba despre maşina presupusului criminal, cea pe care Dumitru Coarnă spune că poliţiştii au identificat-o după ce o persoană a văzut-o pe Alexandra urcându-se la ocazie)", a declarat Dumitru Coarnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel