Caz Caracal - dinți. Adina Anghelescu: imagine exclusivă cu probă din dosar

Casa lui Gheorghe Dincă
Casa lui Gheorghe Dincă

Adina Anghelescu a prezentat, luni seară, o imagine cu o probă ce are legătură cu cazul de la Caracal.

Imaginea a fost prezentată de Adina Anghelescu, luni seară, în cadrul emisiunii lui Radu Tudor, „Punctul de întâlnire”, de la Antena 3.

„În presă și pe internet, planșa care a apărut are 23 de dinți. Se pare că, de fapt, sunt 25, numai că în acea planșă au fost înghesuiți cumva trei dinți”, a spus jurnalista.

(w670)

DIICOT anunță oficial, luni, că Gheorghe Dincă a fost transferat în Arestul Preventiv din Capitală pentru noi audieri, dar și pentru a fi supus unei analize comportamentale efectuate de către specialiștii IGPR.

„La data de 01.09.2019, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv București pentru efectuarea altor activități ce presupun prezența acestuia în fața organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialiști din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanța din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum și examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia", informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Tot luni, DIICOT a anunțat că raportul final al INML arată că dinții și oasele identificate în butoiul din casa lui Gheorghe Dincă conțin ADN-ul Alexandrei Măceșanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel