Caz Caracal. Camelia Csiki, despre ce se învaţă la facultate: Sper că măcar manualele alea s-au schimbat!

Csiki Camelia
Csiki Camelia

"Două demisii! Și?!? În rest, scuze și acuze! Purtătorii de cuvânt ridică vocea la jurnaliștii care pun întrebări, se fac doar " declarații de presă", asta înseamnă fără întrebări!", scrie Camelia Csiki într-un mesaj transmis pe Facebook.

"E incredibil, revoltător și îți vine să mergi să îți cumperi o armă ca să poți merge mai departe! Suntem lipsiți de orice apărare și copiii noștri la fel. Nu avem o procedură dacă dispare un copil să-l caute poliția, imediat! Cu toată comunitatea! Așa cum e în alte state! ... Dacă e și adolescentă, poliția dă din umeri și îți spune în față: 'sigur a fugit de acasă cu unu', în loc să o caute imediat! NU SE PUTEAU UITA PE CAMERE DIN PRIMA ORĂ ÎN CARE A FOST SESIZATĂ DISPARIȚIA??? 

Să avem o bază de date, cu dezaxați! Se știa că dezaxatul era cercetat pentru răpire, vecinii știau că și-a violat un copil! 

...Am văzut cu toți bâlbâielile!

Vrem proceduri și oameni capabili și mai ales legi mai dure, pentru pedofili și pentru violatori. Pedepse atât de grele încât aceste cazuri să devină rarități sau să dispară! 

Vi-l amintiți pe preotul acela care a fost demis, ieri, alaltăieri, pentru declarațiile legate de viol? De ce nu povestește nimeni ce se învăța la facultățile de drept, la psihologie judiciară? Ce învață toți criminaliștii, polițiștii, avocații? Eu am învățat asta la facultate, din cursul semnat de profesorul Tudorel Butoi, că și victima unui viol e vinovată! Pentru cum s-a îmbrăcat, pentru cum s-a purtat, pentru că așa și-a provocat victima! Eu am combătut asta în lucrarea mea de licență!... Sper că măcar manualele alea s-au schimbat!", scrie Camelia Csiki.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel