Urmărește emisiunea live


Căutări fotbalist dispărut. Intervenții ale familiei și prietenilor

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Mai mulți apropiați ai fotbalistului dispărut cu avionul, Emiliano Sala, imploră poliţia să reia căutările.

Apropiaţii lui Emiliano Sala au implorat gărzile de coastă britanice să reia căutările întrerupte joi, pentru a încerca găsirea fotbalistului argentinian, în ciuda faptului că poliţia consideră 'infime' şansele de supravieţuire ale jucătorului şi pilotului avionului dispărut de pe aparatele radar luni seara, informează AFP.

'Eu simt în sufletul meu că Emiliano este încă în viaţă', a declarat presei britanice la Cardiff sora atacantului, Romina Sala.

'Vă rog, nu întrerupeţi căutările. Înţelegem dificultatea misiunii, dar nu opriţi căutările. Pentru noi, el este încă în viaţă', a adăugat sora jucătorului.

La rândul său, tatăl jucătorului, Horacio Sala, a lansat un apel similar din Argentina: 'Singurul lucru pe care îl cer, este ca ei să continue căutările. El nu putea să dispară în acest fel'.

Mijlocaşul argentinian Valentin Vada şi atacantul uruguayan Diego Rolan, prieteni şi foşti coechipieri cu Emiliano Sala, au cerut în două înregistrări video publicate pe reţelele de socializare reluarea căutărilor.

Citește și: Avion-spion, INTERCEPTAT de un avion rusesc de luptă. Incident grav

Anunțul poliției

Poliţia din insula Guernsey a publicat un comunicat de presă în care a explicat că a oprit definitiv operaţiunile de căutare a avionului dispărut în care se afla fotbalistul Emiliano Sala. 'Am trecut în revistă toate informaţiile disponibile (...) şi am luat decizia dificilă de a pune capăt căutărilor', a anunţat poliţia într-un comunicat publicat pe contul său de Twitter. Potrivit comunicatului, 'şansele de supravieţuire în acest stadiu sunt infime'. Aşa cum a indicat joi dimineaţă, poliţia din insula Guernsey şi-a concentrat căutările asupra zonelor de coastă pentru a încerca să localizeze avionul în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul.

Luni seară a fost pierdut contactul cu aparatul care zbura între Nantes şi Cardiff. Jucătorul argentinian în vârstă de 28 de ani, autor a 12 goluri în prima jumătate a sezonului din Ligue 1 pentru Nantes, a fost transferat recent la Cardiff City în schimbul unei sume record pentru un club galez, estimată de presă la 17 milioane euro.

Cirește și: Platoul Bucegilor, izolat. Intervenția poliției. Alertă printre turiști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel