Catrinel Sandu, la un pas de moarte! De ce a fost operată

Catrinel Sandu a mai rămas în România câteva zile din cauza unor probleme de sănătate care au luat-o prin surprindere.

  

Vedeta a ajuns zilele trecute de urgență la spital, din cauza unor dureri abdominale. După mai multe investigații și părerea câtorva medici, Catrinel Sandu a aflat diagnosticul:apendicită acută! Norocul său a fost însă că nu au prins-o durerile pe avion, în timpul zborului spre America, pe care l-a amânat pentru 29 iulie.

(oar_w460)

”Luni am ajuns la medicul Teodor Dan Potecă. Domnul doctor a fost singurul care a descoperit problema în urma unui consult amănunțit. După ce am făcut ecografie și am avut o discuție amănunțită, plus un control foarte bine efectuat, am descoperit că am apendicită acută ascunsă. Nu o găsea nimeni, însă domnul doctor a găsit-o și pot să spun că mi-a salvat viața, pentru că putea să explodeze oricând și puteam să fac septicemie. Chiar m-am întrebat ce s-ar fi putut întâmpla dacă eram în avion?!...”, a declarat Catrinel Sandu pentru Click!

Vedeta este acum în afara oricărui pericol, simțindu-se destul de bine, la o săptămână după intervenție. Catrinel este nerăbdătoare să se întoarcă în America, acolo unde o așteaptă iubitul american.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel