Catherine Deneuve, în "stare gravă" la Paris

Actrița franceză Catherine Deneuve, în vârstă de 76 de ani, a fost internată într-un spital din Paris după ce s-a simțit rău în noaptea de marți spre miercuri, iar starea acesteia este gravă, potrivit Reuters.

Potrivit publicației franceze Le Parisien, Deneuve, o legendă a cinematografiei franceze, este "în stare gravă".

Catherine Deneuve a ştiut cu multă inteligenţă să facă trecerea de la rolurile de sex-simbol din tinereţe la cele mature, serioase şi rămâne una dintre cele mai căutate actriţe franceze.

Film despre Islam

Anul acesta, ea și-a lansat la Festivalul de la Berlin filmul "L'adieu à la nuit", de André Téchiné, care surprinde frământările generate de radicalizarea islamistă a unui tânăr.

Catherine Deneuve, pe parcursul carierei sale impresionate, a câştigat două premii César, o Copa Volpi la Festivalul de la Veneţia, un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin şi o nominalizare la Oscar. Simbolizând eleganţa franceză, Catherine Deneuve este una dintre puţinele actriţe din Franţa care au fost incluse în Hall of Fame, la Hollywood. Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră la gala organizată de Academia de Film Europeană, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel