Cățel salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă

Alexandru Ichim / 29 dec 2019 / 23:02
Câine salvat de pompieri. Foto: Facebook / ISU Timiș
Câine salvat de pompieri. Foto: Facebook / ISU Timiș

Pompierii din Timiș au fost solicitați astăzi pentru o intervenție mai puțin obișnuită. Un câine căzut în fântână a fost scos în viață de salvatori. 

Un câine căzut în fântână a fost salvat astăzi de pompierii din județul Timiș. Un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Buziaș a salvat un animalul căzut într-o fântână de aproximativ cinci metri. 

”Cățelul Leo are 13 ani și este iubit de către stăpâni. Astăzi însă, a dispărut fără urmă. Într-un final, plânsul lui disperat a fost auzit din fântână, astfel solicitându-se intervenția noastră pentru a salva patrupedul.

Intervenție dificilă în fântână

 

Accesul în fântână s-a realizat cu o scară, iar colegul nostru a fost echipat cu aparatul de respirat cu aducțiune de aer comprimat de tip SADAC. Pompierii au acționat prompt și în mai puțin de jumătate de oră, Leo a fost predat stăpânilor săi. Știm că este perioada anului în care toată lumea spune "Haideți să fim mai buni!", noi însă vă spunem "Haideți să fim mai buni în orice zi din an și să ne ajutăm unii pe alții!"”, au scris reprezentanții ISU Timiș pe pagina lor de Facebook.