Catedrala Mântuirii. DJ-ul Silviu Andrei: RUȘINE să vă fie! Opriți-vă din vomă

Silviu Andrei
Silviu Andrei

Silviu Andrei, unul dintre cei mai cunoscuți DJ, a avut un comentariu vizavi de oamenii care au râs de românii care au stat la coadă pentru a putea intra să se roage în Catedrala Mântuirii Neamului.

”30 de mii de creștini români, suflete necajite, cu boli, cu lipsuri, cu mai știu eu ce greutați, au gasit putere să stea in picioare pentru a-și găsi alinare sufletească la slujba de sfințire a catedralei neamului, iar niste semeni de-ai lor fac mișto de ei pe facebook.

Când s-a ajuns la acest grad de batjocură intre noi? Când am uitat că printre cei de acolo se afla "ai noștri"? Când ? Au uitat niște mari doamne, mari influencere online, cum rupeau pereții la lansarile de modă de la H&M și își indesau fursecurile de la cocktail in poșetuțe?

Nu vă e rușine să râdeți de bieții oamenii care au stat in frig si au așteptat să le vină rândul să se inchine si să se roage? Când ați devenit atât de răi unii cu alții? Român cu Român... Rușine să vă fie!”, a fost mesajul lui Silviu Andrei.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Catedrala Mântuirii Neamului și numărul 40. Vlad și Simion, managerii de care nu a auzit nimeni

”Bănuiesc că după ce veți fi aflat că însuși Regele Carol I a visat ca românii să aibă o catedrală a neamului lor o să opriți voma întrebărilor și mai ales a frământarilor vis-a-vis de necesitatea construirii ei”, a mai scris DJ-ul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel