Câte rachete americane a interceptat Siria

Armata rusă a anunțat că apărarea anti aeriană sirină a reușit să doboare 71 dintre cele 103 rachete lansate de americani și aliații lor asupra unor obiective ale regimului de la Damasc.

Conflictul din Siria se menține în prim plan. Veștile se schimbă cu rapiditate de ambele părți. Astefel, armata rusă a transmis că apărarea antiaeriană siriană a reuşit să intercepteze 71 din cele 103 rachete de croazieră lansate asupra unor instalaţii ale regimului de la Damasc de către SUA şi aliaţii lor, potrivit AFP, relatează Agerpres. ”Acest lucru demonstrează marea eficienţă a acestor sisteme antiaeriene şi excelenta instruire a personalului militar sirian format de specialiştii noştri”, a declarat generalul rus Serghei Rudskoi într-o conferinţă de presă.

[citeste si]

Fără victime

Informația care bucură pe toată lumea este că nu s-ar fi înregistrat victime. Tot Serghei Rudskoi a spus că atacurile desfăşurate de SUA, de Marea Britanie şi de Franţa nu au făcut nicio victimă civilă sau militară. ”Conform unor informaţii preliminare, nu s-a înregistrat nici o victimă în rândul populaţiei civile sau al armatei siriene”, a declarat generalul rus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel