Cataramă, EXCLUS din cursa pentru șefia PNL

PNL
PNL

Viorel Cataramă nu va putea candida la Congresul de sâmbătă, potrivit deciziei comisiei de organizare. Motivul este faptul că motiunea depusă de acesta - "Politica națională - Calea liberală. #Restart" - nu a strâns susținerea a 10 filiale așa cum prevede regulamentul.

"În urma votului organizat la nivelul filialelor PNL, în cadrul Comitetelor Directoare Județene, moțiunile susține de Ludovic Orban ("Partidul Național Liberal- Forța Dreptei") și de Cristian Bușoi ("PNL - partidul viitorului. Pentru o Românie dreapt, echilibrată și puternică!") au îndeplinit condițiile statutare pentru a fi supuse dezbaterii și votului în cadrul Congresului PNL din 17 iunie.

Moțiunea susținută de Viorel Cataramă ("Politica națională - Calea liberală") nu a întrunit condițiile statutare pentru a fi supusă dezbaterii și votului în cadrul Congresului PNL, întrucât nu a fost validată de Comitetele Directoare Județene din cel puțin 10 filiale PNL, conform art. 72, alin. 1 din Statutul PNL", se arată în comunicatul transmis de PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel