Cataramă arată situația critică a transportatorilor. Cifră șoc pentru economia României

Viorel Cataramă
Viorel Cataramă

Transportatorii români sunt în fața situației în care își vor pierde locurile de muncă. Unul din doi transportatori va rămâne șomer după decizia din PE. 

”În data de 14 ianuarie 2019 se va vota noul pachet rutier în Parlamentul European prin care se vor scimba regulile europene în materie de TRANSPORTURI. Scopul acestor măsuri este eliminarea concurenței făcute de transportatorii din estul europei, iar românii vor fi printre cei mai afectați.

În urma unui lobby pur protecționist făcut în ultimii ani de țările vestice, la începutul lunii decembrie 2018 miniștrii de transport din țările UE au aprobat, la Bruxelles, acest set de măsuri. România s-a abținut, în loc să voteze împotrivă, așa cum o cer interesele transportatorilor români.

După adoptarea măsurilor, în România se vor pierde peste 60.000 de locuri de muncă din cele 120.000 existente în sectorul de transport. Cu toate acestea, niciun partid politic nu a luat poziție față de această situație intolerabilă, care afectează a patra ramură de activitate, ca cifră de afaceri, din economia românească.

DREAPTA LIBERALĂ se opune acestor măsuri și își propune să se bată cu birocrații europeni și cu socialiștii din România care fac zile negre românilor din Sectorul Privat.” transmite Viorel Cataramă, președintele Dreapta Liberală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel